Trond Sollied is de nieuwe coach van Lierse

JPL - De Noorse coach Trond Sollied heeft een contract van een half seizoen getekend bij Lierse. "Het hoofddoel is Lierse in eerste houden."

D'Ambrosio: "Alonso is mijn voorbeeld"

Formule 1 - Jérôme D'Ambrosio debuteert komend jaarin de F1. De Belg is echter niet van plan om een eendagsvlieg te zijn. "Ik wil zo lang mogelijk in de F1 blijven."

Busquets: "De bal leek wel een konijn"

Spanje - Barcelona speelt misschien wel het beste voetbal van de wereld, maar niet op de beste grasmat van de wereld. De spelers klagen steen en been over het veld.

Frank De Boer blijft tot 2014 coach van Ajax

Nederland - Ajax heeft, zoals verwacht, het contract van Frank de Boer opengebroken. De Boer nam het roer over als coach van Ajax na het ontslag van Martin Jol.

Isner wint ook nieuwe clash tegen Mahut

Tennis - John Isner en Nicolas Mahut hebben op de Hopman Cup in Perth voor het eerst sinds hun marathonmatch op Wimbledon tegen elkaar gespeeld.

Lierse laat Van Dooren en De Graef in België

JPL - Trond Sollied wil de Lierse-kern analyseren tijdens de winterstage. Maar niet alle spelers mogen mee naar Egypte, want Sollied wil maar een kern van 23.

Bobbie Traksel verhuist naar Landbouwkrediet

Wielrennen - Bobbie Traksel rijdt dit seizoen voor Landbouwkrediet-Colnago. De 29-jarige Nederlander verlaat de Australische Pegasus-formatie.

De Laet: "Heb toekomst bij Manchester United"

Engeland - Ritchie De Laet, die een uitleenbeurt abrupt afgebroken zag worden, "past nog in de toekomstplannen van United-coach Alex Ferguson".

Koen Wauters: "Gingen vier keer over de kop"

Rally - De Dakar van Koen Wauters (Toyota) begon met een fikse uitschuiver. De zanger tuimelde 15 meter naar beneden, maar kon uiteindelijk voortrijden.

Dury verliest zege in slotseconden in "zijn" Waregem

JPL - Zulte Waregem heeft op de valreep een punt gepakt tegen zijn ex-coach Francky Dury. Traoré scoorde in de 95e minuut de 2-2 tegen AA Gent.

Derde keer, goede keer voor Stybar

Veldrijden - Na twee derde plaatsen is het raak voor Zdenek Stybar. De wereldkampioen heeft in Bredene de GP Paul Herijgers gewonnen, voor Sven Nys en Niels Albert.