Wie is Rabbits Ballooning ?

Rabbits Ballooning is een enthousiast ballonteam dat ballonvaarten verzorgt zowel voor particulieren als bedrijven. Hoewel professioneel uitgebouwd blijft het team in de eerste plaats een "familie-team" dat gepassioneerd is door ballonvaren. Elke vaart wordt nog steeds met hetzelfde enthousiasme aangevat. Genieten komt dus op de eerste plaats!

Onze piloten Bart en Guy nemen u mee voor een schitterende vaart. Beiden hebben ruime ervaring in binnen- en buitenland (piloot voor Virgin, Proximus, Pritt, Fuji, Merci, ...), hebben gevaren op alle grote merken van ballonnen en op zowel grote als kleine types, op "gewone" ballonnen en op "special shapes".

Rita, Kevin, Bert, Kristof, Geert, Marc, Wendy en Marina vervolledigen onze vaste "crew" (het grondteam). Met meer dan 1.500 vaarten achter de rug zijn onze crewleden perfect op elkaar ingespeeld.

Uiteraard zijn wij in orde met alle benodigde vergunningen en verzekeringen. Het volledige ballonmateriaal wordt jaarlijks gekeurd (keuringen in België én in Nederland!).

Kortom: kwaliteit, plezier én veiligheid zijn gegarandeerd!