Hoeveel kost een ballonvaart ?

Individuele boeking

De basisprijs voor een ballonvaart (in de Kempense regio) bedraagt 150 EUR per persoon (BTW en verzekering inbegrepen), ongeacht het aantal personen. Een ballonvaart duurt minstens een uur, en wordt steeds gevolgd door de drink met doopceremonie en uitreiking van het vaartcertificaat.

In dit geval deelt u de mand mogelijk met andere medepassagiers (3, 4 of 6 passagiers per ballon). De opstijgplaats wordt de dag van de vaart zelf bepaald in functie van de windrichting. Dit om te vermijden dat er een verboden zone wordt binnengevaren. De meeste vaarten situeren zich in de regio Herentals - Turnhout - Mol - Westerlo - Aarschot...

Cadeaubon

Wilt u een ballonvaart cadeau doen (verjaardag, jubileum, ... of zo maar), dan kan u bij ons terecht voor een cadeaubon ( kostprijs: 150 EUR ). De gelukkige ontvanger kan dan eventueel zelf met ons contact opnemen om een afspraak te maken voor de vaart.

Exclusieve vaarten

U kan onze ballons ook exclusief afhuren, voor een vaart zonder andere medepassagiers. In dat geval varieert de prijs naargelang de ballon die ingezet wordt en het aantal personen.

Ballon Grote wesp Wesp Funny Bunny
Aantal personen 6 2 3 4 2 of 3 4
Totaalprijs 900 EUR 500 EUR 600 EUR 700 EUR 700 EUR 800 EUR

U kan dan ook zelf de opstijgplaats kiezen (in de Kempense regio, of ook elders mits opleg, en steeds in overleg). Wanneer u zelf de opstijgplaats kiest kunnen wij evenwel geen minimumduur voor de vaart beloven.

Info over Funny Bunny

Ons vrolijk konijn "Funny Bunny" biedt plaats aan maximum 4 passagiers en wordt eveneens ingezet voor exclusieve vaarten.

Bezoek ook de website van Funny Bunny op www.funnybunny.be