Paul McCartney swingt op Gaga

AMSTERDAM - Niemand minder dan ex-Beatle Paul McCartney stond te swingen tijdens het concert van Lady Gaga in Madison Square Garden in New York.

Dit meldt TMZ. Een van de bezoekers filmde hoe Paul, die zelf ooit nog veel beroemder was dan 'La Gaga', genoot van het concert. Wel moet de Britse legende nog wel een beetje werken aan zijn 'moves'.

Ontroerde Lady Gaga maakt van meisje wereldster

TORONTO - Amper tien jaar is ze, maar met haar versie van de nieuwe Lady Gaga-single 'Born This Way' is de Canadese Maria Lourdes Aragon op weg naar wereldfaam. Gaga postte de video van het meisje op Twitter en schreef erbij dat ze het zo mooi vond dat de tranen tijdens het kijken over haar wangen stroomden.

Ondertussen is het filmpje al bijna negen miljoen keer bekeken op YouTube. Het succes is zo verbijsterend dat Gaga nu een duet voorstelt tijdens haar optreden op 3 maart in Toronto.

Tijdens een Canadese radioshow werd Aragon in contact gebracht met haar popidool. "Niet alleen heb je een mooie stem, maar je slaagt er ook in me zo te raken dat ik een slechte dag makkelijker achter me kan laten", zei Lady Gaga tegen het meisje.

Lady Gaga wereldwijd op nummer 1

Lady Gaga voert alle lijsten wereldwijd aan met haar nieuwste single. Ze is zelfs de 1000ste nummer 1 in de Billboard Hot 100.

Afgelopen weekend begon de promotie van 'Born This Way' op de Grammy Awards, waar ze een spraakmakend optreden gaf. Lady Gaga was gelijk Trending Topic op Twitter en de single kreeg erg veel airplay de afgelopen dagen.

Born This Way de single komt op het gelijknamige album te staan dat 23 mei wereldwijd wordt uitgebracht.

Lady Gaga heeft Madonna's zegen

AMSTERDAM - Madonna heeft geen enkel probleem met Lady Gaga's nieuwe single Born this Way. Volgens fans van de Queen of Pop lijkt Gaga's nummer sprekend op Madonna's hit Express Yourself. De 24-jarige zangeres zegt dat ze Madonna's goedkeuring heeft gekregen.

"Ik heb een e-mail van Madonna en haar mensen gehad waarin ze haar liefde en volledige steun uitspreekt", vertelde Gaga maandagavond in de Amerikaanse Tonight Show van Jay Leno. "En als de Queen zegt dat het goed is, dan is het goed."

Madonna's broer Chris toonde zich afgelopen weekeinde razend op Lady Gaga. Hij vond dat Gaga Born this Way heeft gestolen van zijn beroemde zus.

Volgens de excentrieke zangeres is dat helemaal niet waar. "Er is geen grotere fan van Madonna dan ik", vertelde Gaga. "Ik ben persoonlijk en professioneel haar grootste fan ter wereld."

Records

Born this Way verscheen vrijdag. Verwacht wordt dat de single in de Verenigde Staten meerdere records gaat breken. Het nummer werd in drie dagen tijd ruim 450 duizend keer gedownload, meer dan enige andere single van een vrouw.

Het oude record staat op naam van Britney Spears. Haar nieuwste nummer Hold it Against Me werd in de eerste dagen 411 duizend keer gedownload.

Videoclip

Born this Way is de eerste single van Lady Gaga's derde album. De plaat, die dezelfde titel heeft, verschijnt in mei. De videoclip bij het nummer is nog niet verschenen. Gaga beloofde maandag dat die 'heel snel' komt.